Pop4You

  

Wie zijn wij

 

Pop4You is een meerstemmig koor, dat voornamelijk popsongs zingt. Zo'n 65 zangers en zangeressen repeteren wekelijks op dinsdagavond van 19.45 - 22.00 uur met veel plezier in de grote aula van 't Reigersnest, Nachtergaal 1 te Hoogkarspel.
Het koor is in 2003 opgericht door onze dirigent Frank Kok. (Klik hier voor meer informatie over Frank)
Frank Kok zingt iedere stempartij apart in. Hiervan wordt een muziekbestandje (mp3-bestandje) gemaakt. Via de ledenpagina van deze website kunnen de leden aan de hand van deze muziekbestandjes oefenen. Tijdens onze wekelijkse repetities is de sfeer uitstekend, maar de kwaliteit wordt niet uit het oog verloren.
In de afgelopen jaren is een indrukwekkend pop-repertoire opgebouwd vanaf de '60-jaren van de vorige eeuw tot nu, van ballads tot rocknummers. Kortom voor elk wat wils! Deze nummers krijgen door de bewerking van Frank Kok een eigen geluid. (Klik hier voor het repertoire)
Naast één of twee eigen concerten, treden wij enkele keren per jaar bij gelegenheden op. Deze optredens vinden plaats op verschillende lokaties, van kerken tot winkelcentra, van festivals tot in de openlucht.

Bladert u eens rustig door onze website.
Heeft u (als bedrijf) interesse in een banner op deze site of wilt u ons op een andere manier sponsoren: bel of mail ons!

Bent u enthousiast geworden door één van onze optredens, schroom dan niet en reageer! Wij kunnen voor enkele stemsoorten nog wel wat mensen gebruiken. Vooral heren zijn bij ons meer dan welkom.

Voor verdere informatie kunt u ons mailen of bellen. Bekijk hiervoor de contactpagina.

Tot ziens bij Pop4You